14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinKylie Minogue a anuntat ca lupta sa impotriva cancerului va fi lunga

Kylie Minogue a anuntat ca lupta sa impotriva cancerului va fi lunga

Cintareata australiana Kylie Minogue a declarat ieri ca lupta sa impotriva cancerului la sin va fi lunga, informeaza site-ul Yahoo!News. Pe site-ul sau www.kylie.co.uk, ea multumeste fanilor pentru sprijin si le-a cerut sa nu creada toate zvonurile care circula in legatura cu boala sa.


„Circula o serie de zvonuri: ca salonul meu este plin de trandafiri roz, ca ma pazesc garzi de corp venite din Anglia, ca am o intreaga aripa din spital doar pentru mine si anturajul meu si alte astfel de povesti ridicole“, a precizat artista. Cintareata, de 36 de ani, a fost operata luna trecuta la Melbourne, iar chirurgul sau a precizat ca ea se va recupera total dupa extirparea tumorii canceroase de la sin.


In mesajul sau publicat pe internet, Kylie Minogue s-a declarat recunoscatoare tuturor celor care i-au trimis mesaje de sustinere. „Sa fiti siguri ca sint foarte bine ingrijita, insa am un drum lung de parcurs“, a declarat cintareata. Ea a adaugat ca vrea sa se duca la Londra pentru a-si continua tratamentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS