10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCéline Dion isi va lansa o noua biografie

Céline Dion isi va lansa o noua biografie

O noua biografie a cintaretei canadiene Céline Dion (foto) va fi lansata la toamna, informeaza site-ul Showbizz.


Potrivit publicatiei Journal de Montreal, editorul american Andrews McMeel Publishing va publica, in octombrie, cartea intitulata „Céline Dion – For Keeps“, o lucrare de 192 de pagini, scrisa de Jenna Glatzer.


Cartea va contine amintiri care au marcat viata sau cariera cintaretei. De asemenea, vor fi inserate reproduceri ale unor documente, scrisori si fotografii care au fost furnizate chiar de Céline Dion si de sotul si impresarul sau, Rene Angelil. In plus, o reproducerea a invitatiei la botezul fiului lor, Rene-Charles, si o scrisoare pe care artista a trimis-o fanilor ei vor aparea in aceasta lucrare.


Cintareata a acceptat sa inregistreze un cintec pentru a promova candidatura Parisului la Jocurile Olimpice din 2012.


Potrivit publicatiei Journal de Montreal, este vorba de un remake al piesei „A Paris“, un cintec compus de Francis Lemarque si cintat prima data de Yves Montand.


Primarul capitalei franceze, Bertrand Delanoe, a fost cel care a angajat-o pe diva in acest proiect, deoarece „Celine este cea mai cunoscuta artista francofona din lume, mai cunoscuta decit una franceza“, a explicat Rene Angelil, sotul starului. Pe de alta parte, Dion are deja o experienta in acest domeniu, deoarece a cintat piesa „The Power of the Dream“, cu ocazia celei de-a 100-a aniversari a Jocurilor Olimpice moderne, in deschiderea Jocurilor Olimpice de la Atlanta.


Piesa a fost inregistrata saptamina trecuta, in Las Vegas, si va fi difuzata in cursul urmatoarelor saptamini in asteptarea votului, de pe 6 iulie, care va hotari urmatorul oras ce va gazdui JO din 2012. In afara capitalei Frantei, mai candideaza orasele Londra, Madrid, Moscova si New York.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS