17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBrad Pitt este convins ca nu va cistiga niciodata premiul Oscar

Brad Pitt este convins ca nu va cistiga niciodata premiul Oscar

Actorul Brad Pitt (foto) este convins ca nu va cistiga niciodata un premiu Oscar, pentru ca este o competitie mult prea strinsa, informeza site-ul Teenhollywood.com.


Starul, de 41 de ani, a fost nominalizat o singura data la premiile Oscar, in 1996, pentru rolul din pelicula „Twelve Monkeys“.


El a renuntat sa mai spere ca va cistiga, multumindu-se doar sa se bucure de ceremonia eleganta.


„Nu cred ca fac parte dintre cei care concureaza pentru acest premiu, dar este distractiv sa participi si sa vezi ce a mai facut fiecare in ultimul an. Sper sa nu imi ofere un premiu cind voi fi batrin, doar pentru ca le va fi mila de mine!“, a declarat vedeta de la Hollywood.


Actorul a declarat ca ar dori sa se intoarca in timp pentru a-si schimba trecutul. Starul de la Hollywood, care s-a despartit de curind de sotia sa, Jennifer Aniston, si se intilneste acum cu Angelina Jolie, afirma ca ar schimba unele lucruri din viata lui, daca i s-ar oferi posibilitatea de a se intoarce in trecut.


„Daca as avea o putere supranaturala? As vrea sa dau timpul inapoi. Mi-ar placea sa refac unele lucruri“, a declarat celebrul actor.


Intre timp, Pitt a dezvaluit ca reuseste sa isi potoleasca apetitul pentru mincare fumind.


„Ţigarile te fac sa nu iti placa mincarea. Iti taie apetitul. Cind nu am fumat o saptamina, am murit de foame“, a mai spus Pitt.


Vedeta a declarat ca rolul preferat este scurta sa interpretare din pelicula „Being John Malkovich“. Rolul din filmul regizat de Spike Jonze, in care interpreteaza propriul personaj, a fost putin apreciat de critici, a publicat revista OK!.


Dar, intrebat care este rolul de care este cel mai mindru, Pitt a raspuns: „Imi plac toate din motive diferite. De fapt, cel mai mult mi-a placut cel din «Being John Malkovich». Cred ca in acest film am jucat cel mai bine“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS