9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCercetatorii au stabilit cit de tirziu inseamna „tirziu“

Cercetatorii au stabilit cit de tirziu inseamna „tirziu“

Cercetatorii britanici au stabilit, recent, cit de tirziu inseamna „tirziu“: zece minute si 17 secunde.


Potrivit unui studiu publicat pe site-ul GetMeThere.co.uk, citat de Ananova, aceasta este limita de timp la care oamenii simt ca ar fi necesar sa anunte ca urmeaza sa intirzie. Cu toate acestea, doar zece la suta dintre noi avem bunul-simt sa ii sunam, in prima jumatate de ora, pe cei cu care trebuie sa ne intilnim, pentru a le spune ca nu vom ajunge la ora stabilita.


Potrivit sursei citate, zece minute si 17 secunde reprezinta perioada de timp in care se nasc 12 copii in Anglia, au loc opt accidente rutiere in Walles, 3.804 persoane se imbarca la bordul unui avion si 590 de milioane de e-mail-uri sint trimise in intreaga lume.


In studiul mentionat se mai arata ca peste 80 la suta dintre persoanele trecute de 50 de ani sustin ca nu intirzie niciodata, pentru ca sint prea nerabdatori sa ajunga la timp la evenimentele la care sint invitati. In schimb, aproape 70 la suta dintre femeile tinere considera ca este „acceptabil“, daca nu chiar „la moda“ sa intirzie la prima intilnire, pentru ca acest lucru le face sa para „mai putin disperate“.


La finalul studiului, s-a constatat ca atit barbatii, cit si femeile sint de acord intr-o singura privinta: pe nimeni nu intereseaza daca intirzie la sarbatorirea zilei de nastere a soacrei. Bineinteles, exista si exceptii…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS