12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinGoldie Hawn spune ca a avut intotdeauna o viata sexuala activa

Goldie Hawn spune ca a avut intotdeauna o viata sexuala activa

Actrita Goldie Hawn a declarat recent ca a avut intotdeauna o viata sexuala minunata, in parte datorita sotului sau, actorul Kurt Russell, care o atrage inca foarte mult.


Hawn, care l-a intilnit pe Russell pe platourile de filmare ale peliculei „Swing Shift“, in 1984, a declarat: „Inca ma mai atrage si ma inveseleste. Nici nu stiu ce-as fi facut daca el n-ar fi fost asa. Este vorba de chimie, dar si de rezultatul mintii, pentru ca nu as lasa niciodata pasiune, sa se risipeasca. Sintem foarte uniti, formam o familie, iar viata noastra este plina de bucurii“.


In alta ordine de idei, starul a declarat ca nu s-a simtit niciodata in apele ei din cauza corpului sau, pe care il considera foarte firav. In copilarie, ea se uita in oglinda si se considera ingrozitor de urita. „Am ochii prea mari, nasul e turtit, urechile sint cam clapauge, gura e prea mare si fata prea mica. La fel si cu restul corpului. Nu-s deloc multumita de el. Gleznele sint asa de subtiri incit port mereu sosete ca sa nu se vada cit sint de firave“, a mai spus actrita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS