19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinO actrita de 70 de ani sustine ca sex-simbolul Colin Farrell a incercat sa o seduca

O actrita de 70 de ani sustine ca sex-simbolul Colin Farrell a incercat sa o seduca

O actrita de 70 de ani sustine ca sex-simbolul Colin Farrell (foto) a incercat sa o seduca, timp de doua ore, fara sa aiba succes. Dame Eileen Atkins a afirmat, in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune ITV, ca tentativa actorului de a o cuceri a avut loc in urma cu numai citeva luni.


„Tocmai lucram la un film si, cu trei saptamini inainte de a implini 70 de ani, un tinar actor absolut incintator a venit in camera mea de hotel cerindu-mi o noapte de amor. Am petrecut aproape doua ore si jumatate spunindu-i nu. Insa aceasta cerere m-a facut fericita, astfel ca am trecut in al 70-lea an al vietii mele fara nici o grija“, a declarat actrita.


„M-a bucurat foarte mult. Pina la urma l-am refuzat pentru ca mi-a spus: «Motivul pentru care nu vrei sa facem dragoste este ca trupul tau nu mai arata la fel de bine ca atunci cind erai tinara, nu-i asa? Mie nu-mi pasa de asta!» Insa mie mi-a pasat. Desi trupul meu are aceeasi greutate ca in tinerete, este proportionat diferit“, a adaugat Eileen Atkins.


Potrivit sursei citate, actrita nu a mentionat numele lui Farrell in interviu, insa agentul ei a confirmat faptul ca era vorba despre tinarul artist.


Cei doi actori vor putea fi vazuti impreuna pe marele ecran in filmul „Ask The Dust“, care urmeaza sa fie lansat anul acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS