10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJulia Roberts - cea mai frumoasa vedeta

Julia Roberts – cea mai frumoasa vedeta

In opinia cititorilor celebrei publicatii People, de la nasterea gemenilor, Julia Roberts (foto) a devenit si mai frumoasa.


Dupa cum informeaza Femalefirst.co.uk, actrita de 37 de ani a aparut pentru a treia oara pe coperta revistei, in editia in care sint desemnati cei mai frumosi 50 de oameni din lumea show- bizzului, reusind sa stabileasca astfel un record. „Acum, ca a devenit mama, a atins apogeul frumusetii sale. Este fericita si asta se vede“, a spus cosmeticiana actritei, Genevieve.


Aceasta este cea de-a noua oara cind vedeta din „Pretty Woman“ apare in prestigiosul top, aceasi performanta fiind stabilita si de colega sa de breasla Halle Barry, prezenta si ea in clasamentul celor mai frumoase vedete. In topul realizat prin centralizarea voturilor a 500.000 de cititori ai revistei Peolple se mai afla triunghiul amoros Brad Pitt, Angelina Jolie si Jennifer Aniston, vedete precum Oprah Winfrey, Jamie Foxx, Eva Longoria, Jesse Metcalfe sau Orlando Bloom, dar si cupluri celebre, cum ar fi Heidi Klum si Seal, Penelope Cruz si Matthew McConaughey sau Jude Law si Sienna Miller.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS