30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMarlon Brando este acuzat de abuz sexual asupra fiicei sale

Marlon Brando este acuzat de abuz sexual asupra fiicei sale

Actorul legendar Marlon Brando (foto), decedat in iulie anul trecut, ar fi abuzat de propria fiica, informeaza site-ul Showbizz. Intr-o carte despre viata defunctului actor, Tarita Terpia, fosta sotie a lui Brando, isi deschide inima si dezvaluie aceste gesturi incestuoase.


In cartea sa intitulata „Marlon, My Love and My Torment“, Tarita, care are in prezent 63 de ani, dezvaluie mai multe laturi sumbre ale fostului sau sot. Ea explica de asemenea cum Marlon si-a chinuit si a abuzat de fiica lor, Cheyenne, care s-a sinucis in 1995. In jurnalul sau intim pe care mama sa l-a descoperit, Cheyenne a explicat clar cum tatal sau o atingea si abuza de ea. In ochii Taritei, este clar ca gesturile incestuoase ale lui Brando au impins-o pe Cheyenne spre sinucidere.


Tarita Terpia a divortat de Brando in 1972. Viata sa de cuplu alaturi de actor a fost un infern. Brando era un om violent si foarte instabil. Intr-un interviu acordat luna trecuta, Tarita ar fi marturisit: „Am trait adevarate tragedii si am suferit enorm alaturi de el“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS