23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJennifer Lopez: „Nu vreau sa fiu Meryl Streep“

Jennifer Lopez: „Nu vreau sa fiu Meryl Streep“

Jennifer Lopez (foto) a refuzat sa puna punct carierei sale muzicale, cu toate ca proprietarii caselor de productie sustin ca ea are potential pentru a deveni urmatoarea Meryl Streep daca si-ar concentra intreaga atentie asupra actoriei.


Interpreta melodiei „Jenny from the Block“ nu regreta ca a jucat in filmul „Gigli“ alaturi de fostul ei logodnic Ben Affleck, deoarece si-a dorit mult sa apara in aceasta productie, cu toate ca filmul s-a dovedit a fi un esec. Cu toate acestea, cintareata a declarat ca nu si-a propus niciodata sa calce pe urmele starului din pelicula „Out of Africa“.


Lopez, de 35 de ani, a declarat: „Am jucat in multe filme, unele care au avut succes, iar altele nu. Industria cinematografica este imprevizibila. Dar nu regret nimic. In «Gigli» sint multe scene bune, iar mie nu mi s-a dat ocazia sa arat ca pot mai mult. Conducerea studioului a crezut mereu in mine. Ei imi spuneau deseori: «Esti o actrita incredibil de buna, poti sa fii viitoarea Meryl Streep». Eu imi spuneam insa ca trebuie sa fiu eu insami. Nu pot sa renunt la cariera de cintareata doar pentru ca publicul sa ma aprecieze ca actrita. Sint actrita. Imi pare rau sa stiu ca oamenii considera ca fac prea multe lucruri in acelasi timp, dar m-as simti ingrozitor daca nu as putea sa le fac“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS