Acasă Magazin Regimul vegetarian impiedica dezvoltarea normala a copiilor

Regimul vegetarian impiedica dezvoltarea normala a copiilor

-

Lipsa carnii din alimentatie le poate dauna copiilor, a avertizat recent un expert nutritionist, citat de The Sun online.


Profesoara Lindsay Allen a declarat ca lipsa carnii din alimentatie poate afecta dezvoltarea normala a copiilor.


Ea a adaugat: „As putea spune ca este o lipsa de moralitate din partea unui parinte sa inlature din alimentatia copilului sau produsele din carne“.


Profesoara Allen a desfasurat un amplu studiu in Kenya, care a aratat ca adaugarea a numai doua linguri de carne in alimentatia zilnica a unui copil poate produce schimbari benefice in ritmul de dezvoltare fizica si mentala a copilului.


In aproximativ doi ani, copiii care au primit ratia zilnica minima de carne si-au dublat masa musculara.


Profesoara Allen, de la Universitatea din California, a declarat in cadrul unei conferinte care a avut loc la Washington: „Produsele din carne contin substante nutritive ce nu se mai gasesc in nici un alt produs alimentar“.


Ea a adaugat ca adultii care urmeaza un meniu strict vegetarian si care iau suplimente alimentare nu sint expusi nici unui risc, spre deosebire de copii.


Profesoara a mai spus ca lipsa din alimentatia copiilor a laptelui, a brinzei sau a untului poate afecta de asemenea dezvoltarea normala a acestora.


Copiii africani care au consumat produse lactate in timpul studiului si-au marit masa musculara cu 40 la suta si s-au descurcat mai bine la testele de inteligenta.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...