Acasă Magazin Crestinii fundamentalisti americani critica „Shrek 2“

Crestinii fundamentalisti americani critica „Shrek 2“

-

„Shrek 2“ este ultimul film criticat de crestinii fundamentalisti americani, care sustin ca acesta are un continut sexual latent, informeaza site-ul Matin.qc.ca.


Potrivit site-ului sau internet, Organizatia „Traditional Values Coalition“ ii avertizeaza pe parinti ca filmul produs de studiourile DreamWorks ascunde mesaje despre travestiti si persoane transsexuale.


„«Shrek 2» este prezentat ca fiind un film inofensiv, insa contine mesaje sexuale subtile“, sustine organizatia. „Parintii care doresc sa-si duca odraslele sa vada acest film trebuie sa tina cont de aceste elemente“, continua organizatia. Articolul descrie apoi unul din personaje, un barman care se transforma in femeie si care isi exprima atractia sexuala pentru Fat-Frumos.


Intr-o alta scena, Pinocchio este chemat sa-i salveze pe personajul principal, Shrek, si pe magarusul Donkey, dintr-o inchisoare. Ca sa i se lungeasca nasul, Pinocchio trebuie sa minta si este intrebat daca poarta lenjerie intima de femeie.


Raportul organizatiei reproseaza studiourilor DreamWorks ca promoveaza transsexualitatea si travestirea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Azi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate....