Acasă Magazin Fusta mini - eterna clasica

Fusta mini – eterna clasica

-

Fusta mini a fost votata drept cel mai de succes articol de imbracaminte, informeaza The Sun online.


Creata de Andre Courreges, in anii ’60, si imortalizata de Mary Quant, fusta mini conduce acum in preferintele femeilor si ale barbatilor, din intreaga lume, urmata de blugi si rochia neagra.


In schimb, in clasamentul celor mai oribile obiecte vestimentare, conduce detasat treningul de fis, stil anii ’80. De asemenea, in acelasi clasament, se mai afla jambierele si fustele „gogosar“. Incaltamintea cu talpa groasa, pantalonii evazati si poncho-urile se afla atit in clasamentul celor mai oribile, cit si in cel al celor mai grozave obiecte vestimentare.


Potrivit sondajului, efectuat printre clientii lantului britanic de magazine Harvey Nicks, cele mai la moda obiecte vestimentare sint acum cizmele de cowboy, preferatele lui Kate Moss si ale iubitei lui Jude Law, Sienna Miller, si adidasii.


Un purtator de cuvint al lantului de magazine a declarat: „Sondajul arata ca aceste articole de imbracaminte vor fi intotdeauna la moda. Sint deja niste piese vestimentare clasice. In schimb, cind vine vorba de piesele vestimentare dezastruoase, oamenii au tendinta sa voteze tendintele extreme ale anilor ’80. Cu toate acestea, moda este un proces ciclic, asa ca jambierele, egarii sau fustele „gogosar“ ar putea reveni pe podiumurile de prezentare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...