10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinZvonurile privind infidelitatea lui Brad Pitt devin din ce in ce mai credibile

Zvonurile privind infidelitatea lui Brad Pitt devin din ce in ce mai credibile

In ciuda faptului ca Angelina Jolie a jurat ca nu ea a fost motivul destramarii unuia dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Brad Pitt (foto) si Jennifer Aniston, afirmind ca a fost doar „un umar pe care actorul a putut plinge“, noi dovezi vin sa ii infirme declaratiile.


Dupa cum informeaza cotidianul german Bild, revista americana Star a prezentat o noua serie de fotografii, in care se vede ca Jolie a fost ceva mai mult decit un „umar“ pentru colegul sau. Cei doi actori sint prezentati impreuna in superbul hotel „Santa Caterina“ din Amalfi, Italia, fotografiile fiind datate 30 octombrie. Altfel spus, cu mult timp dupa terminarea filmarilor la pelicula „Mr. & Mrs. Smith“, unde cei doi actori au fost parteneri si cu mult timp inainte de despartirea dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston.


Potrivit revistei Star, desi cei doi au locuit in apartamente separate, pentru care au platit 1200 de dolari pe noapte, un martor ocular a povestit cu totul altceva: „Se comportau ca niste indragostiti“. Pitt se purta foarte familiar si tandru cu Jolie, in luna decembrie vizitind-o pe aceasta, ocazie cu care a profitat si i-a adus un cadou de Craciun, lui Maddox, fiul adoptiv al vedetei. Cea care pare a fi cea mai afectata este Jennifer Aniston, care incearca sa uite de necazuri filmind o noua pelicula. Toata lumea de pe platoul de filmare al peliculei „Friends with money“ a observat ca actrita este extrem de ginditoare si de trista. „Se vede ca nu ii merge deloc bine. Se citeste pe fata ei ca sufera, insa se refugiaza in munca“, a spus un membru al echipei de productie.


Kate Winslet a ramas socata cind a aflat ca Brad Pitt si Jennifer Aniston s-au despartit


Actrita Kate Winslet a spus ca nu-i vine sa creada ca Brad Pitt si Jennifer Aniston s-au despartit.Vedeta din „Titanic“, care a divortat de primul sau sot, Jim Threapleton, in 2001, a marturisit ca a fost socata cind a auzit ca cei doi au decis sa puna capat unei casnicii de patru ani.„Sint la pamint. Ei erau cuplul perfect. Cel mai greu lucru in viata este divortul“, a spus actrita.


Vedeta din „Desperate Housewives“, Teri Hatcher, a spus de asemenea ca i-a parut foarte rau cind a aflat vestea.


Hatcher, care a divortat de doua ori, a spus ca vestea a facut-o sa isi piarda speranta in casatorie, pentru ca ea credea despre Brad si Jennifer ca sint facuti unul pentru celalalt.


„Am fost trista cind am auzit, pentru ca, daca ei nu pot sa isi rezolve problemele, atunci cine poate?“, a declarat Hatcher.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS