9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJulia Roberts aproape a lesinat dupa cistigarea Oscarului in anul 2001

Julia Roberts aproape a lesinat dupa cistigarea Oscarului in anul 2001

Actrita Julia Roberts aproape a lesinat dupa ce, in anul 2001, a obtinut premiul Oscar pentru rolul interpretat in pelicula „Erin Brokovich“ si a fost nevoie sa fie calmata de prezentatorul galei, actorul Kevin Spacey, a dezvaluit o noua carte.


Potrivit site-ului contactmusic.com., cartea despre culisele decernarii premiilor Oscar, scrisa de de jurnalistul Steve Pond, a aratat ca Spacey a ajutat-o pe Julia sa se aseze imediat ce aceasta a coborit de pe scena.


In cartea intitulata „The Big Show: High Times + Dirty Dealings at the Academy Awards“, Pond a scris ca Spacey a rugat un membru al echipei organizatoare sa-i aduca o sticla de sampanie. Starul din pelicula „L.A. Confidential“ a ramas alaturi de actrita pina in momentul in care ea si-a revenit.


Noua carte a lui Pond a indicat ca Barbara Streisand a stat intr-o cabina izolata din spatele scenei la decernarea Oscarurilor din 1973, deoarece nu voia sa stie cineva ca este prezenta, in cazul in care nu cistiga premiul la categoria cea mai buna actrita pentru rolul din filmul „The Way We Were“. In acel an, distinctia i-a fost acordata actritei Glenda Jackson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS