33.7 C
Craiova
vineri, 19 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Incendiu la bucătăria unei pensiuni din incinta ştrandului din Ocnele Mari

Vâlcea: Incendiu la bucătăria unei pensiuni din incinta ştrandului din Ocnele Mari

Un incendiu a cuprins, în noaptea de joi spre vineri, bucătăria unei pensiuni din incinta ştrandului de la Ocnele Mari, judeţul Vâlcea. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea acestuia. 14 persoane, din care 11 turişti, s-au autoevacuat, fără a fi cineva rănit.

Acolo au ajuns forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ.

„Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că arde violent acoperișul bucătăriei. 14 persoane din pensiune s-au autoevacuat”, conform ISU Vâlcea.

Este vorba despre 11 turiști și 3 angajați ai pensiunii. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

„Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că arde violent acoperişul bucătăriei şi un număr de 14 persoane din pensiune s-au autoevacuat (11 turişti şi 3 angajaţi, toţi adulţi). Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În interiorul bucătăriei erau 5 butelii, care au fost evacuate de pompierii militari”, a mai transmis ISU Vâlcea.

ncendiul a fost localizat şi lichidat în scurt timp de la sosirea pompierilor militari, în limitele găsite.

În urma acestuia, au ars acoperişul bucătăriei (70%), interiorul şi bunurile existente (inclusiv electrocasnice), în proporţie de 90%, pe o suprafaţă de circa 40 de metri pătraţi.

Citeşte şi: Elevii intră, de astăzi, în vacanţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS