14.2 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal48 de apartamente au devenit „acasă” pentru 48 de familii de râmniceni cu situații dificile

48 de apartamente au devenit „acasă” pentru 48 de familii de râmniceni cu situații dificile

48 de apartamente au devenit „acasă” pentru tot atâtea familii de râmniceni cu situații dificile, după ce au primit cheile casei.

Membrii celor 48 de familii au primit, azi, cheile de la locuințele sociale repartizate în complexul din Ostroveni Sud. Ei au intrat emoționați în blocurile 1 și 2, curioși să vadă apartamentul sau garsoniera pe care, de acum înainte, le vor numi „acasă”.

Emoționat a fost și primarul Mircia Gutău pe parcursul scurtei ceremonii în care a împărțit cheile beneficiarilor îndreptățiți. Cheile erau împărțite însoțite de o icoană pe care erau trecute cuvintele Binecuvântării casei și familiei.

Alte 72 de familii vor primi joi, 11 aprilie, cheile de la ușile apartamentelor din blocurile 3, 4 și 5. Ansamblul ANL totalizează 120 locuințe sociale, ridicat în Râmnic cu finanțare de la bugetul central și o co-finanțare de la bugetul local.

Primarul Gutău le-a urat tuturor celor prezenți să se bucure și să aibă grijă de darul primit. Primăria va face toate demersurile ca în cel mult două săptămâni să se încheie contractele individuale de utilități.

Citește și: Olteni cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS