22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Un șofer cu o alcoolemie de 1,41 mg/l în aerul pur expirat a intrat cu mașina într-un stâlp

Vâlcea: Un șofer cu o alcoolemie de 1,41 mg/l în aerul pur expirat a intrat cu mașina într-un stâlp

Cu o alcoolemie de 1,41 mg/l în aerul pur expirat, un bărbat din Drăgășani s-a urcat la volan și a provocat un accident rutier. 

Polițiștii din cadrul municipiului Drăgășani, Formațiunea Rutieră au fost sesizați, pe 18 martie, în jurul orei 20.00, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe o stradă din municipiul Drăgășani, soldat doar cu pagube materiale.

„Polițiștii depalsați la fața locului au procedat la testarea cu aparatul etilotest, a conducătorului auto, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Drăgășani, rezultând o valoare de 1,41 mg/l alcool pur in aerul expirat“, potrivit IPJ Vâlcea.

Polițiștii au întocmit un dosar penal

Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Citeşte şi: Sondaj: Aproape trei sferturi dintre români preferă să cumpere produse autohtone chiar dacă sunt mai scumpe 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS