28.4 C
Craiova
vineri, 12 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Doi tineri din Bulgaria, reţinuţi după ce at fi agresat un bărbat într-o benzinărie

Vâlcea: Doi tineri din Bulgaria, reţinuţi după ce at fi agresat un bărbat într-o benzinărie

Doi tineri din Bulgaria au fost reţinuţi de poliţiştii din Vâlcea după ce ar fi agresat într-o benzinărie de pe Valea Oltului, la Călimăneşti, un bărbat din Brezoi, au informat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

„La data de 29 februarie a.c., poliţiştii din Călimăneşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 32 de ani, din oraşul Brezoi, cu privire la faptul că acesta a fost agresat de către doi bărbaţi, în incinta unei staţii de carburant, din oraşul Călimăneşti.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate şi a informaţiilor obţinute, cei doi bărbaţi, cetăţeni bulgari, au fost depistaţi în trafic în oraşul Călimăneşti. În urma probatoriului administrat, faţă de cei doi bărbaţi de 23 şi, respectiv 19 ani, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Vâlcea.

Li s-a întocmit dosar penal

Celor doi tineri bulgari li s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările în cazul lor fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Citește şi: CAO reia furnizarea apei fără restricţii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS