3.6 C
Craiova
sâmbătă, 2 decembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentŞoferiţă, rănită într-un accident în Râmnicu Vâlcea

Şoferiţă, rănită într-un accident în Râmnicu Vâlcea

Șoferiță, rănită într-un accident la ieșirea din Râmnicu Vâlcea. O femeie de 32 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a ajuns la spital în urma unui accident. Evenimentul rutier a avut loc vineri, pe strada Copăcelu, din municipiu.

„Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, pe DN 67. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între 2 autoturisme, în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Copăcelu.

În urma impactului a rezultat rănirea unei femei, de 32 de ani, din Râmnicu Vâlcea, conducătoarea auto a unuia dintre autoturisme, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. O altă persoană implicată în accident a fost evaluată de către echipajul SMURD. Persoana a refuzat transportul la spital”, informează IPJ Vâlcea.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitați pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor.

Citeşte şi: Femeie din Amărăştii de Jos, dată dispărută

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS