20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalRestricţii de circulaţie pentru efectuarea de lucrări

Restricţii de circulaţie pentru efectuarea de lucrări

Pe Autostrada A 4 Ovidiu – Agigea, pe sensul de mers către Agigea, până la ora 19.00, se va închide banda numărul 1, pe tronsonul kilometric 10 – 11, pentru lucrări de frezare și asfaltare. Circulația autovehiculelor se va desfășura pe banda numărul 2, cu limitarea vitezei la 60km/h.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunţat şi în județul Vâlcea se vor efectua următoarele lucrări:

  • Pe DN 64, pe tronsonul kilometric 84 – 85, pe raza localității Ionești. Se va lucra la desfundarea șanțurilor, până la ora 16.00. Circulația rutieră se va desfășura pe o jumătate din cale, dirijată de piloți de trafic;
  • Pe DN64, pe tronsonul kilometric 112 – 114, pe raza localităților Râureni și Troian. Se vor aplica marcaje transversale, până la ora 18.00. Circulația rutieră se va desfășura pe 3 benzi din 4, dirijată prin indicatoare.
  • Pe DN 64, pe tronsonul kilometric 126+500 metri – 126+800 metri, pe raza localității Păușești-Măglași. Se vor efectua lucrează la întreținere curentă a podului, până la ora 16.00. Circulația rutieră se va desfășura pe o jumătate din cale dirijată de piloți de trafic.
  • Pe DN 7A, pe tronsonul kilometric 33 – 36, în zona localității, Valea Măceșului. Se vor efectua lucrări de tăiere a vegetației pentru crearea vizibilității în curbele deosebit de periculoase, până la ora 16.00. Circulația rutieră se va desfășura pe o jumătate din cale, în zona utilajului de tăiere vegetație.

Circulați cu atenție în zona lucrărilor, reduceți viteza și semnalizați din timp intenția de schimbare a benzii de mers!

Citeşte şi: Coliziune între trei autoturisme la Buneşti. Trei persoane, rănite

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS