16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCirculație blocată și restricții de trafic pe drumuri din țară

Circulație blocată și restricții de trafic pe drumuri din țară

Circulația rutieră este blocată total pe DN 2 Bacău – Suceava, în zona localității Drăgușeni din județul Suceava, în urma unui accident rutier produs între un autotren și o autocisternă încărcată cu GPL. În zonă sunt semnalate scurgeri de carburant pe carosabil, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autocisternei, care a fost transportat la spital. Valorile de trafic sunt în creștere pe ambele sensuri de mers.

Circulație restricționată pe A2 București – Constanța

În perioada 21 – 23 iunie, în intervalul orar 22.00 – 05.00, pe  sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța, circulația este restricționată total la kilometrul 13+300 de metri, în zona localității Glina, județul Ilfov. Se lucrează la montarea predalelor pe structura metalică între calea 1 și pila P3. Din acest motiv, circulația autovehiculelor va fi deviată pe următoarea rută ocolitoare pentru toate categoriile de vehicule:

– Direcția de deplasare București – Constanța: Bvd Theodor Pallady – A2, nod rutier km. 12 – DNCB – DN 3 Fundulea – A2 Constanța.

Direcția de deplasare DNCB – Constanța: DNCB – A2, Nod rutier km. 12 – DNCB – DN3 Fundulea – A2 Constanța.

Lucrări în județul Vâlcea

De asemenea  în perioada 22 – 23 iunie, se vor efectua următoarele lucrării de reparații la carosabil în județul Vâlcea:

  • Pe DN 7, sectorul kilometric 166 – 171, pe raza localităților Blidari și Budești. Se lucrează la așternere covor asfaltic, între orele 18.00 – 6.00. Circulația rutieră se desfășoară pe o jumătate de bandă, dirijată de piloți de trafic.
  • Pe DN 7A, sectorul kilometric 20 – 21, în zona localității Malaia. Se lucrează la decolmatarea șanțurilor, între orele 8.00 – 16.00. Circulația rutieră se desfășoară pe o jumătate de bandă, dirijată de piloți de trafic.
  • Pe DN 7A, sectorul kilometric 52 – 54, în zona localității Voineasa. Se lucrează la tăierea arborilor periculoși pentru siguranța circulației, între orele 8.00 – 16.00. Circulația rutieră se închide/deschide în reprize de maxim 20 de minute, dirijată de piloți de trafic.

Șoferii trebuie să circule cu atenție sporită, să adapteze permanent viteza la condițiile de trafic și drum și să mărească distanța de siguranță dintre autovehicule, adoptând o conduită responsabilă pe tot parcursul traseului.

Citește și: Un tânăr şi părinţii săi, judecaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS