16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Doi răniţi după ce o maşină s-a răsturnat pe DN 7

Vâlcea: Doi răniţi după ce o maşină s-a răsturnat pe DN 7

Două persoane au ajuns la spital, luni la amiază după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 7, în Vâlcea.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 7, în localitatea Budești, sat Linia. Potrivit ISU Vâlcea, victimele sunt soț și soție, iar una dintre persoane (șoferul în vârstă de 78 de ani) a rămas blocată între fiarele mașinii, fiind necesară intervenția echipajelor de la Descarcerare pentru extragerea ei.
“Conducătorul auto a fost extras și predat echipajului SAJ. Ambele victime sunt conștiente și cooperante, de cod galben, foind transportate la UPU Vâlcea”, conform ISU Vâlcea.

Două persoane au ajuns la spital

„Polițiștii Serviciului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un autoturism s-ar fi răsturnat.

Din primele verificări efectuate s-a constatat că, un bărbat de 78 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 7, în localitatea Budești ar fi pierdut controlul volanului, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, dar și a pasagerei dreapta față. Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”, a precizat reprezentantul IPJ Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS