3.4 C
Craiova
vineri, 8 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Pompierii care au salvat doi tineri de la înec, premiați

Vâlcea: Pompierii care au salvat doi tineri de la înec, premiați

În cadrul festiv prilejuit de aniversarea a 90 de ani de la înființarea protecției civile în România, primarul Mircia Gutău i-a premiat pe pompierii care au salvat doi tineri de la înec.

În data de 12 februarie, pompierii au salvat într-o misiune extrem de dificilă, derulată contracronometru, doi tineri aflați în pericol iminent de înec pe lacul din zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Pentru modul exemplar și dedicarea cu care au acționat, cpt. Ion-Cristian Rădulescu – locțiitor comandant, plt. adj. Teodor-Alexandru Oprea – comandant echipaj, plt. adj. Mihai Tătuț – comandant echipaj și plt. adj. șef Daniel Chiriță – subofițer operativ principal, toți membri ai Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea a Inspectoratului General Pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea, au primit câte un premiu în valoare de 3.000 lei însoțit de o Diplomă de Excelență.

Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău a declarat că este mândru să-i felicite pe cei patru în numele comunității locale a Râmnicului, exprimându-și convingerea că oricare dintre colegii lor s-ar fi aflat în fața unei astfel de provocări, ar fi acționat la fel, cu abnegație, profesionalism și spirit civic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS