16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Arestat pentru comiterea mai multor infracțiuni

Vâlcea: Arestat pentru comiterea mai multor infracțiuni

Un bărbat din municipiul Drăgășani a fost arestat pentru 30 de zile după ce a comis mai multe infracțiuni. Bărbatul era recidivist.

„Polițiști din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore față de o personă de sex masculin, în vârstă de 31 de ani, din Drăgășani, cercetat într-un dosar penal ce vizează comiterea mai multor infracțiuni.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 13-31 ianuarie 2023, acesta ar fi săvârșit în stare de recidivă postcondamnatorie, infracțiunile de lovirea sau alte violențe, furt calificat, distrugere, violență în familie și tentativă la tâlhărie calificată“, potrivit IPJ Vâlcea.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii din Drăgășani l-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Vâlcea pe bărbatul de 31 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, furt calificat, distrugere, violență în familie și tentativă la tâlhărie calificată.

„Față de cel reținut de la Drăgășani a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, mai precizează reprezentanţii IPJ Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS