10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal(VIDEO) Vâlcea: Razie printre transportatorii de mărfuri

(VIDEO) Vâlcea: Razie printre transportatorii de mărfuri

-

Polițiștii rutieri vâlceni au desfășurat o acțiune pe linie de rutieră, pentru combaterea încălcării normelor rutiere în vigoare.

Scopul acțiunii a fost acela de prevenire și combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, produse prin încalcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de mărfuri cu o masă totală de peste 7,5 tone.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de peste 17.000 lei, 21 dintre aceastea reprezentând situații în care conducătorii auto au încălcat limitele legale ale vitezei.

Au fost reținute 7 permise de conducere și a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe Drumul Național 7, în localitatea Seaca, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Bujoreni.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de amfetamină, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS