21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFurtună în Vâlcea. Intervenţia pompierilor, solicitată în mai multe zone din municipiu

Furtună în Vâlcea. Intervenţia pompierilor, solicitată în mai multe zone din municipiu

Pompierii intervin luni după-amiază în mai multe zone din municipiul Râmnicu Vâlcea pentru înlăturarea efectelor unei furtuni de mai puţin de un sfert de oră care s-a abătut asupra oraşului.

Sunt copaci rupţi care au căzut pe maşini, clădiri şi fire electrice pe strada Nicolae Iorga, Calea lui Traian, curtea Liceului Economic, strada Morilor, strada Dacia, strada Stoianovici, strada Ostroveni, strada George Enescu, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Pompierii, solicitaţi pentru a scoate apa din mai multe case şi blocuri de locuinţe

Pompierii sunt solicitaţi pentru a scoate apa din mai multe case şi blocuri de locuinţe din oraş şi pentru înlăturarea unor elemente de la acoperişul unui bloc din cartierul Ostroveni, care au fost smulse de vânt şi acum pun în pericol siguranţa trecătorilor, în timp ce la o grădiniţă din Piaţa Ostroveni vântul a smuls acoperişul şi a rupt fire electrice.

Pentru municipiul Râmnicu Vâlcea şi alte şase localităţi învecinate, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Roşu de averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelie şi grindină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS