4.8 C
Craiova
joi, 2 februarie, 2023
Știri de ultima orăLocalProgramare on-line la Evidența Populației Vâlcea

Programare on-line la Evidența Populației Vâlcea

Râmnicenii cărora le-au expirat documentele de identitate în perioada stării de alertă sunt aşteptaţi la sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor pentru intrarea în legalitate.

Direcţia de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea a anunțat că documentele de identitate a căror valabilitate a fost prelungită automat în pandemie urmează să expire începând cu data de 7 iunie, respectiv la împlinirea a 90 de zile de la ieşirea din starea de alertă.

Pentru evitarea aglomeraţiei la ghişeu, DEP Râmnicu Vâlcea face un apel la adresa cetăţenilor care se află în această situaţie să se programeze din timp pentru eliberarea unor noi documente de identitate pe site-ul Primăriei municipiului, la adresa www.primariavl.ro, prin intermediul platformei ”Servicii electronice” (urmând calea ”Servicii electronice / Rezervări online /Programare online pentru eliberare acte de identitate”).

Doar în cazul în care programarea online nu este posibilă, solicitanţii se pot prezenta şi direct la sediul din strada Regina Maria nr. 6 (intrarea spre Piaţa Centrală), cu menţiunea că, în această variantă, se pot înregistra perioade semnificative de aşteptare până la prelucrarea cererilor şi a documentelor depuse. Nedepunerea la timp a solicitării pentru eliberarea unor noi cărţi de identitate se consideră contravenţie şi se sancţionează conform legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS