16.8 C
Craiova
vineri, 12 august, 2022
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Bărbați bănuiți de furt, reținuți

Vâlcea: Bărbați bănuiți de furt, reținuți

Polițiștii din cadrul Postului de Poliției Vlădești au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 39 respectiv 37 de ani, ambii din comuna Vlădești, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Polițiștii din Vlădești au fost sesizați de un bărbat de 47 de ani, din comuna Vlădești, cu privire la faptul că, din locuința sa i-a fost sustrasă suma de 13.300 de lei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că în noaptea de 1 spre 2 mai, persoană vătămată a invitat la locuința sa 4 persoane, împreună cu care a consumat băuturi alcoolice, iar două dintre acestea ar fi profitat de neatenția bărbatului și i-ar fi sustras suma de 13.300 de lei.

La data de 5 mai, în urma administrării probatoriului organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 37 de ani, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat și a bărbatului de 39 de ani, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cei doi au fost încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Reținut pentru furt calificat

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Berbești au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani, din Sinești, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați de o femeie de 52 de ani, din comuna Sinești, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în două dintre locuințele sale de unde i-ar fi sustras mai multe bunuri.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că persoane necunoscute ar fi pătruns în cele două locuințe și ar fi distrus întreaga instalație electrică prin smulgerea firelor electrice din tencuiala pereților tuturor încăperilor și ar fi sustras firele electrice precum și două unelte agricole.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au identificat un tânăr de 27 de ani, din Sinești bănuit de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului, acesta fiind cercetat pentru comiterea infacțiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS