29.5 C
Craiova
luni, 15 august, 2022
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Trei bărbați bănuiți de furt, identificați de polițiști

Vâlcea: Trei bărbați bănuiți de furt, identificați de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Lăpușata au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 19 spre 20 februarie, trei bărbați, de 18, 24 și 41 de ani, toți din comuna Lăcusteni, ar fi sustras dintr-un magazin mixt din comuna Roești, mai multe bunuri, prejudiciul fiind de aproximativ 3000 de lei. De asemenea, aceștia s-ar fi folosit de un autovehicul pe care ar fi fost montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști, ieri, s-a reușit indetificarea celor trei bărbați bănuiți de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului, față de bărbatul de 24 de ani, organele de cercetare penală au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea acestuia pentru 24 de ore. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propunere de trimitere în judecată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS