24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaSpectacolul ”Te iubesc, Femeie!” al lui Ştefan Bănică, cadoul municipalităţii Râmnicului de Ziua Femeii

Spectacolul ”Te iubesc, Femeie!” al lui Ştefan Bănică, cadoul municipalităţii Râmnicului de Ziua Femeii


Spectacolul lui Ştefan Bănică ”Te iubesc, Femeie!” de la Sala Sporturilor ”Traian” este cadoul şi semnul de respect al administraţiei municipale către doamnele şi domnişoarele – soţii, mame, bunici, prietene, fiice – din Râmnicu Vâlcea.

Evenimentul este programat în data de 8 martie, începând cu ora 19.30, la Sala Sporturilor ”Traian”, iar la el vor putea lua parte – cu respectarea restricţiilor în vigoare la acest moment – 2.500 de spectatori exclusiv pe baza certificatului ”verde” Covid.
Accesul în sală se va face în intervalul orar 18.00 – 18.30 pe intrarea principală dinspre bulevardul Nicolae Bălcescu şi pe baza invitaţiilor care pot fi obţinute, începând de marţi, 1 martie, din următoarele puncte:

  • Primăria Municipiului, Biroul Comunicare, Sport, Cultură – str. General Magheru nr. 25 (clădirea ”Socom”), etajul 1, biroul 20, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.30;
  • Cinematograful ”Geo Saizescu” Ostroveni, de marţi până duminică, între orele 10.00 – 18.00;
  • Filarmonica ”Ion Dumitrescu”, lunea, între orele 9.00 – 20.00, miercurea şi joia, între orele 9.00 – 17.00.

În deschiderea recitalului lui Ştefan Bănică, spectatorii se vor putea delecta cu ”Jazz Café Music” susţinut de Miruna Oltei, cu momente de jazz în interpretarea Filarmonicii ”Ion Dumitrescu”, precum şi cu o festivitate de premiere a handbalistelor de la SCM Râmnicu Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS