16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat prins drogat la volan, în Vâlcea

Bărbat prins drogat la volan, în Vâlcea

Un bărbat din Vâlcea a fost prins de polițiști în timp ce conducea sub infuența drogurilor.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Vâlcea, la data de 25 ianuarie polițiști Biroului de Ordine Publică Râmnicu Vâlcea în timp ce desfășurau activități de patrulare și monitorizare pe străzile din municipiu, au observat un autoturism oprit neregulamentar într-o intersecție.

În momentul în care conducătorul auto a fost abordat de polițiștii acesta a început să aibă un comportament agresiv, acesta fiind și incoerent în vorbire, motiv pentru care la fața locului au fost chemați și polițiștii Biroului Rutier pentru efectuare unei testări cu aparatul DrugTest.

În urma testării rezultatul a fost pozitiv pentru substanța Amfetamină, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltatate probe biologice în vederea determinării cu exactitate a substanțelor consumate.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul savârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS