13.4 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Tânăr reținut pentru furt

Vâlcea: Tânăr reținut pentru furt

Poliţişti din cadrul Secției 8 Rurală Lăpușata au reţinut un tânăr, în vârstă de 18 ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă comisă pe raza comunei Cernișoara, județul Vâlcea.

Secţia 8 Poliţie Rurală Lăpușata a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, pe 18 ianuarie, persoane necunoscute, ar fi pătruns fără drept în interiorul unei societății comerciale, de unde ar fi sustras suma de 9050 de lei și câteva pachete de țigări.

În urma cercetărilor și investigaţiilor desfăşurate, polițiștii au identificat un tânăr, de 18 de ani din comuna Cernișoara, bănuit de săvârșirea faptei. Ieri, cel în cauză a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în sarcina acestuia s-a reținut comiterea faptei reclamate.

Tânărul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Secția 8 Poliție Rurală Lăpușata, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

ȘTIRI GdS