32.9 C
Craiova
sâmbătă, 21 mai, 2022
Știri de ultima orăLocalProgramare on-line pentru Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea

Programare on-line pentru Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea

Vâlcenii sunt invitați să evite aglomeraţia şi statul la coadă la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor prin programarea on-line pe site-ul Primăriei.

Pe site-ul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, la adresa www.primariavl.ro, există posibilitatea programării on-line pentru operaţiuni ce sunt de competenţa Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor:

  • eliberare de acte de identitate,
  • stabilirea datei căsătoriei civile,
  • transcrierea certificatelor sau extraselor de stare civilă.

Operaţiunea se poate face foarte uşor, prin accesarea meniului ”Servicii Electronice”, apoi a secţiunii ”Rezervări online”, după care se alege opţiunea dorită şi se face programarea efectivă. În felul acesta, se elimină aglomeraţiile, se reduce timpul de aşteptare şi, implicit, se diminuează expunerea cetăţenilor la riscul de contractare a Covid-19.

Proiectul ”Servicii informatice integrate pentru simplificarea procedurilor on-line şi reducerea birocraţiei la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea” a devenit operaţional în toamna anului trecut ca urmare a unei finanţări nerambursabile de aproape 3 milioane de lei în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă (POCA)invitați să

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Alertă privind oferte false de vacanțe. Site-uri turistice oficiale...

Cei care se pregătesc să plece în concediu trebuie...

ȘTIRI GdS