0.3 C
Craiova
marți, 18 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăLocalRâmnicu Vâlcea: Lucrări de lărgire a carosabilului în zona Complexului ”Nord”

Râmnicu Vâlcea: Lucrări de lărgire a carosabilului în zona Complexului ”Nord”

S-au finalizat lucrările de lărgire a carosabilului pentru eliminarea ambuteiajelor din zona Complexului ”Nord” din Râmnicu Vâlcea.

Recent s-au finalizat lucrările de lărgire a carosabilului, de realizare a unei benzi de acces la dreapta din strada Rapsodiei în strada Matei Basarab şi de mutare a trecerilor de pietoni, fapt de natură a elimina ambuteiajele foarte frecvente, mai ales la orele de vârf, din această intersecţie.

Tot în zonă au mai fost făcute lucrări la blocurile R1 şi R2 – reabilitarea scărilor de acces spre Piaţa Nord, amenajarea de trotuare perimetrale şi de sisteme de preluare a apelor pluviale – sau pe strada Henri Coandă, porţiunea din dreptul pieţei agro-alimentare. Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a mai făcut, în cursul acestui an, şi alte lucrări asemănătoare de eliminare a aglomeraţiilor din traficul auto, fie în Ostroveni – la intersecţile dintre strada Nicolae Iorga cu strada Ostroveni şi cu bulevardul Tineretului, fie la intrarea/ieşirea de la Spitalul Judeţean de Urgenţă de pe Calea lui Traian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Papură revine în prim plan la „U” Craiova! L-a...

Numirea lui Marian Copilu în funcția de președinte executiv...

ȘTIRI GdS