8.4 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalVâlceni, reținuți pentru comiterea mai multor infracțiuni

Vâlceni, reținuți pentru comiterea mai multor infracțiuni

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea-Biroul de Investigații Criminale au depistat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat și o femeie bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni.

Polițiștii au identificat și reținut, ieri, un bărbat de 31 de ani, cercetat pentru 3 fapte de furt calificat și 7 fapte de conducere fără permis și o femeie de 22 de ani, bănuită de săvârșirea a 15 fapte de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, ambii din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În perioada mai-octombrie, bărbatul ar fi pătruns de 3 ori în aceeași locuință din municipiu și ar fi sustras telefoane mobile, bani, scule electrice și un card bancar, pe care ulterior femeia l-a utilizat de 15 ori pentru a face diverse plăți. Prejudiciul total al faptelor se ridică la aproximativ 7.000 de lei.

Din investigații a rezultat că cel în cauză ar fi condus un autoturism, tot în Râmnicu Vâlcea, fără a deține permis de conducere.

Polițiștii au efectuat, ieri, o percheziție domiciliară la locuința celor doi, unde au identificat o parte din bunurile sustrase, acestea fiind returnate părții vătămate.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați magistraților cu propuneri procedurale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS