5.3 C
Craiova
marți, 19 octombrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoi bărbați, reținuți pentru braconaj și furt

Doi bărbați, reținuți pentru braconaj și furt

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de braconaj și furt. Polițiștii vâlceni au găsit, în urma perchezițiilor, mai multe capcane neautorizate.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Vâlcea, polițiștii din cadrul Biroului Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase au pus în executare 2 mandate de percheziții domiciliare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de braconaj și furt.

La data de 20 septembrie, polițiștii Biroului Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase au efectuat 2 percheziții la imobilele a 2 bărbați din comuna Dănicei, județul Vâlcea, întru-un dosar penal, bănuiți că ar fi săvârșit infracțiuni de braconaj și furt.

Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate 32 de capcane neautorizate – tip laț, 6 trofee de cervidee, 6,5 kg carne de vânat, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, folosite cu ocazia desfășurării activității infracționale.

De asemenea, în urma activităților efectuate cu privire la săvărșirea infracțiunilor de furt și braconaj a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioada de 24 de ore a celor 2 bărbați, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru a dispune în consecință.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Germania: Starea de urgenţă ar putea fi ridicată din...

Ministrul german al sănătăţii, Jens Spahn, a declarat luni...

ȘTIRI GdS