16.4 C
Craiova
vineri, 18 iunie, 2021
Știri de ultima oră Local Vâlcea: Restricții de circulație pe Valea Oltului

Vâlcea: Restricții de circulație pe Valea Oltului

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că astăzi vor fi restricții de circulație pe Valea Oltului, pentru efectuarea de lucrări. Vor fi restricții în funcție de condițiile meteo, astfel:

  • DN 7 km 165+000 – 168+000 pe raza localităților Blidari – Budești. Se lucrează la reparații asfaltice până la ora 14.00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri de mers.
  • DN 64 km 92+434 -km 94+000 pe raza localităților Marcea-Băbeni. Se executa lucrări de așternere covor asfaltic până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație.
  • DN 7 km 228+000 – km 230+000 pe raza localității Câineni. Se lucrează la decolmatare șanțuri până la ora 14.00 .Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale dirijată de piloți de circulație.
  • DN 7A km 76+000 – km 77+000 pe raza localității Voineasa. Se lucrează la reparații asfaltice cu mixtura asfaltică până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: Restricții de circulație pe DN64, DN7, DN7A și...

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că astăzi...

ȘTIRI GdS

Vâlcea: Restricții de circulație pe DN64, DN7, DN7A și...

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că astăzi vor fi restricții de circulație pe DN 64, DN 7, DN 7A și DN 7CC....

Primele autobuze electrice BMC vin la Dăbuleni

Primele autobuze electrice BMC vin la Dăbuleni. Autorităţile din „Patria pepenilor“ au ales oferta firmei din Turcia pentru trei astfel de autobuze de circa 12 metri. Aşa arată un autobuz electric de dimensiuni medii produs de BMC Truck & Bus.

Profesorii din Dolj au intrat în competiţia pentru gradaţie...

Profesorii din Dolj au intrat în competiţia pentru gradaţie de merit

Salubritatea s-a răzgândit! Vine după pubele

De la începutul acestei luni, craiovenii care aveau contracte încheiate cu Salubritatea Craiova, au început să primească notificări cu privire la înapoierea pubelelor, odată...

Universitatea din Craiova vrea să afle percepția locuitorilor asupra...

Universitatea din Craiova vrea să afle pecepția locuitorilor asupra centrului vechi al oraşului

Tone de deșeuri ilegale, descoperite la vămile din Dolj,...

Tone de deșeuri ilegale, descoperite la mai multe vămi din România. Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, împreună...