11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocal(VIDEO) Acțiunea Truck and Bus în județul Vâlcea

(VIDEO) Acțiunea Truck and Bus în județul Vâlcea

-

Poliţiștii rutieri din Vâlcea au acţionat pentru reducerea victimizării din accidente rutiere prin combaterea încălcării normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și de marfă.

Acţiunea Truck and Bus de prevenire a accidentelor rutiere a făcut parte din calendarul de activități al polițiilor rutiere europene ROADPOL.

În perioada 10-16 mai, poliţiştii rutieri din Vâlcea, sub coordonarea Serviciului Rutier, au acționat pentru reducerea victimizării din accidente rutiere prin combaterea încălcării normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Poliţiştii rutieri au verificat 291 de autovehicule destinate transportului de marfă și 80 de autovehicle destinate transportului public de persoane, constatând 458 de abateri de la regimul rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Încep lucrările la Spitalul Regional Craiova! Ce firmă a...

Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS) a...

ȘTIRI GdS