14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceni urmăriți pentru trafic de droguri în Finlanda, prinși

Vâlceni urmăriți pentru trafic de droguri în Finlanda, prinși

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au organizat, ieri, o acțiune cu efective mărite în vederea punerii în aplicare a mai multor mandate europene de arestare emise pe numele unor bărbați din județul Vâlcea.

Polițiștii au acționat pe raza județului reușind să identifice trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, din Râmnicu Vâlcea și Alunu , aceștia fiind urmăriți internațional, față de aceștia autoritățile judiciare din Finlanda au emis mandate europene de arestare, fiind cercetați pentru infracțini de trafic ilicit de droguri și substanțe psihotrope.

De asemenea, a fost identificat și un bărbat de 32 de ani, din Bujoreni, persoană urmărită internațional, față de care autoritățile din Franța au emis un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la o pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în grup organizat.

Cei 4 au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești care a dispus reținrea acestora pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Birourilor de Investigații Criminale Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, Secției 1 Poliției Rurală Râmnicu Vâlcea, Posturilor de Poliție Păușești Măglași și Alunu și jandarmilor din cadrul I.J.J. Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS