9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea(VIDEO): Bătaie în trafic la Râmnicu Vâlcea

(VIDEO): Bătaie în trafic la Râmnicu Vâlcea

-

În urma imaginilor făcute publice pe rețele de socializare în care doi șoferi au avut o altercație în trafic în Râmnicu Vâlcea, poliția a demarat o anchetă încă de acum o lună.

Imagini revoltătoare surprind conflictul declanșat, aparent, de-o șicană extrem de măruntă și aparent lipsită de intenție.

Incidentul a avut loc pe 3 februarie. În imagini, se observă cum un bărbat, coborât dintr-o maşină neagră, trage de portiera unui şofer, apoi începe să-l lovească. Nu se opreşte decât după o serie zdravănă de pumni. 

Bărbatul agresat a făcut, chiar în aceeaşi zi, o plângere penală. Cel acuzat a depus şi el o sesizare pentru şicanare în trafic.

În imaginile de dinaintea conflictului, vedem mașina neagră – cea condusă de individul acuzat – ușor incomodată de vehiculul roșu al victimei. E drept, nu se distinge dacă presupusul agresor semnalizează când schimbă banda – o posibilă explicație pentru manevra ușor forțată a mașinii roșii.

Potrivit IPJ Vâlcea, a fost înregistrată o plângere penală în care se efectueaă cercetări pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Plângerea este în lucru la Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea și depusă de bărbatul care ar fi fost agresat fizic. Polițiștii fac verificări pentru stabilirea situației de fapt și tragerea la răspundere a persoanelor vinovate. De asemenea, există în lucru o petiție depusa de celălalt șofer, care sesizează ca ar fi fost șicanat în trafic. Se fac verificări, urmând a se lua măsurile legale în ambele sesizări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS