5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn vâlcean de 70 de ani a dispărut de acasă

Un vâlcean de 70 de ani a dispărut de acasă

Polițiștii de investigații criminale efectuează cercetări în cazul dispariției unui bărbat de 70 de ani, din satul Târgul Gângulești, oraș Berbești.

La data de 11 februarie, polițiștii din Berbești au fost sesizați de rudele lui Tudor dincă, care în dimineața zilei de 10 februariețșț, a plecat de la domiciliu cu o bicicletă și nu a mai revenit.

Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta a fost observat pe raza localității Sinești, deplasând-se în direcția localității Grădiștea. Membrii familiei bănuiesc  faptul că, persoana a intenționat să se deplaseze spre localitatea Vulturești din județul Olt, unde are o fiică și unde a mai efectuat deplasări de acest fel în anii anteriori.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1.60 m, ten măsliniu, calviție, tatuaj la nivelul brațului stâng cu inscripția ”REMUS”.

La momentul plecării era îmbrăcat în blugi de culoare albastră, geacă din material textil de culoare gri și caciulă neagră.

Persoanele care dețin informații utile sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS