6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

Vâlcea: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

Într-o singură zi, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.600 de lei în cadrul acțiunilor punctuale și controalelor inopinate, organizate pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

În perioada 8 februarie, ora 08.00 – 9 februarie, ora 08.00,  polițiștii vâlceni în cooperare cu efective de jandarmi, reprezentanți I.S.U., polițiști locali, reprezentanți ai D.S.P, D.S.V.S.A. şi I.T.M., au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pe raza întregului judeţ.

În cadrul acţiunilor, polițiștii au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00 – 05.00, precum şi purtarea corectă a măștii de protecţie, de către toate persoanele care se aflau în mijloacele de transport în comun sau în alte spații publice.

Au fost legitimate 1.324 de persoane, verificate 176 de mijloace de transport în comun și 81 de societăți comerciale.

În urma verificărilor și controalelor efectuate, au fost aplicate 79 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.600 de lei, dintre care, 66 pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie 12 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie și 1 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS