-6 C
Craiova
vineri, 27 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Vâlcea: Restricții de circulație pe DN 7 și DN 64

Vâlcea: Restricții de circulație pe DN 7 și DN 64

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că astăzi vor fi restricții de circulație pe DN 7 și DN 64, pentru efectuarea de lucrări. Restricțiile se vor aplica în funcție de condițiile meteo, astfel:

  • DN 7 km 156+250 – km 170+800 pe raza localitățiilor Milcoiu – Budești. Se lucrează la aplicarea marcaje rutiere până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri de mers.
  • DN 64 km 92+000 – 93+000 pe raza localității Marcea. Se lucrează la reparații asfaltice până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale dirijat de piloți de circulație.
  • DN 64 km 66+605 – km 87+000 pe raza localitățiilor Călina – Ionești. Se lucrează la aplicare marcaje rutiere până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri de mers.
  • DN 7 km 195+000 – km 197+000 pe raza localității Călimănești. Se lucrează la frezarea părții carosabile în vederea așterneri covorului asfaltic până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijat de piloți de circulație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: Accident mortal pe Valea Oltului

Șoferul unui autocamion a murit azi noapte...

ȘTIRI GdS

Vâlcea: Accident mortal pe Valea Oltului

Șoferul unui autocamion a murit azi noapte în urma unui grav accident petrecut pe DN 7, în localitatea vâlceană Câineni. Potrivit IPJ...

Contre și șicane în videoședința Consiliului Local Craiova

Prima ședință ordinară a noului Consiliu Local Craiova a avut loc online. Întrunirea a fost în format video, așa că ea a generat discuții aprinse, care au durat mai bine de trei ore.

Salubritatea, obligată să spele și să dezinfecteze tomberoanele

Operatorul de salubritate din Craiova va fi obligat de acum înainte să spele și să dezinfecteze tomberoanele de gunoi. Operația se va...

Universitatea din Craiova va asigura tablete pentru studenți, din...

Universitatea din Craiova va asigura tablete pentru studenți, din fonduri europene

Se prelungește termenul pentru obținerea atestatului de administrator condominii...

Administratorii de bloc îşi vor putea obţine certificatul de calificare profesională până în ianuarie 2022 După modificarea Legii asociațiilor...

Eleva din Craiova care a reușit să facă performanță...

Eleva din Craiova care a reușit să facă performanță internațională și în pandemie