11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Femeie bănuită furt, reținută de polițiști

Vâlcea: Femeie bănuită furt, reținută de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

Pe 8 februarie, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 62 de ani, din municipiu, că, din locuința sa a fost sustrasă o sumă de bani, dar și un rând de chei de la ușa de acces.

Din verificări s-a stabilit că la data de 3 februarie, bărbatul a primit în locuință o persoană de sex feminin pe care nu o cunoștea, cu scopul de a îi oferii de pomană, femeie pe care o bănuiește de sustragere a cheilor cât și a sumei de bani.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au reușit să identifice o femeie de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea faptelor.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea femeii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de astăzi să fie prezentată magistraților în vederea dispunerii de măsuri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS