8 C
Craiova
marți, 27 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Local Vâlcea: Sancţiuni contravenţionale pentru cei care distrug pajiștile și pășunile

Vâlcea: Sancţiuni contravenţionale pentru cei care distrug pajiștile și pășunile

Jandarmii vâlceni din Voineasa s-au deplasat, ieri, în punctul ,,Apa Cumpănită,, de pe Muntele Terminoasa, întrucât circulaţia diferitelor autovehicule în această zonă este din ce în ce mai accentuată. 7 cetăţeni nu au înteles importanţa protejării acestor arii și au fost amendați.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au interceptat şi legitimat 7 persoane cu vârste cuprinse între 25-40 ani,  ale căror autotursime se aflau pe pajişte.

Deşi persoanele au fost atenţionate în repetate rânduri că circulaţia autoturismelor, ATV-urilor, motocicletelor, etc este interzisă pe pajiştile alpine, lucru atestat şi de prezenţa în zona a două pancarte inscripţionate cu regulile de acces , jandarmii le-au pus din nou în vedere aceste aspecte, şi le-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 3500 de lei .

Având în vedere că accesul pe pajişte fără autovehicule este permis, jandarmii montani vă recomandă să parcaţi autoturismele în locuri autorizate şi să va bucuraţi de natură fără a-i aduce pagube şi daune!

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul Postului de Poliţie Câineni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:04:20

SUA: Judecătoarea Barrett, confirmată la Curtea Supremă

Magistrata conservatoare Amy Coney Barrett a fost...

ȘTIRI GdS

Craiovenii s-au înghesuit la catedrală fără ştirea prefectului (GALERIE...

În ciuda restricţiilor, craiovenii s-au dus, ieri, să se roage la Catedrala Mitropolitană „Sfântul Dumitru“. A fost şi zi mare: Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir. Forţele de ordine au asigurat respectarea măsurilor de siguranţă.

Restanţierii, tot restanţieri şi în prag de iarnă

Datornicii nu plătesc termoficării restanţele

Gorj: Pacient găsit spânzurat de gratiile unei fereste, la...

Un pacient a fost găsit spânzurat luni seară de gratiile unei ferestre, la Secția Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din...

Ce școli din Dolj își trimit elevii acasă din...

Explozia cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 în tot mai multe şcoli din Dolj duce la închiderea a tot mai multe unităţi de...

Petrecere spartă de polițiști, la o cabană din Runcu

Polițiști în cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu s-au sesizat despre faptul că în urmă cu o zi, la o pensiune...

Zeci de intervenții ale ISU Gorj în week-end

Echipajele profesioniste ale ISU Gorj au intervenit la finalul săptămânii trecute la 94 misiuni, constând în: 49 intervenții pentru acordarea asistenței medicale...