10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSe deschide un birou de înmatriculări auto în Drăgășani

Se deschide un birou de înmatriculări auto în Drăgășani

În municipiul Drăgășani va fi deschis săptămâna viitoare un punct de lucru secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV). Cetățenii din sudul județului vor putea depune documentele necesare pentru înmatricularea vehiculelor și pentru obținerea autorizațiilor provizorii.

Acest punct de lucru va funcționa într-un spațiu situat în sediul Primăriei municipiului Drăgășani, din str. Piața Pandurilor nr. 1, în zilele de marți și joi, după următorul program: marți: 08.30 – 14.30, iar joi: 12.00 – 18.00.

Plățile reprezentând contravaloarea formularelor certificat de înmatriculare și autorizații provizorii se achită la filiala CEC Bank, Trezorerie sau Poșta Română, iar contravaloarea plăcilor de înmatriculare se achită în numerar la ghișeul de lucru cu publicul.

Detalii despre taxele și tarifele de înmatriculare a vehiculelor găsiți pe site-ul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor: www.drpciv.ro/document-details/taxe/5aaa78a1a172e07a9b042adf

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS