11.6 C
Craiova
miercuri, 30 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Clujeni sub control judiciar după ce au furat de la o familie din Vâlcea

Clujeni sub control judiciar după ce au furat de la o familie din Vâlcea

Polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de doi bărbați, din județul Cluj, pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”.

Potrivit polițiștilor, pe 11 iunie, cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința a două persoane, soț și soție, din municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Republicii, sub pretextul efectuării dezinsecției în apartament.

După plecarea celor doi bărbați, persoanele vătămate au realizat că li s-a sustras 3.300 de lei, motiv pentru care au anunțat organele de poliție, care s-au deplasat la fața locului și au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au depistat pe cei doi bărbați, cu vârstele de 50 de ani, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Bonțida, județul Cluj.

Aceștia au fost conduși pentru audieri la sediul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.  

Astăzi, 23 iulie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de cei doi bărbați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

USR-PLUS vrea alianţă doar cu PNL, Solomon îi ironizează,...

USR-PLUS vrea alianţă doar cu PNL la Consiliul Local, Solomon îi ironizează, liberalii tac. Care vor fi viceprimarii Craiovei?

ȘTIRI GdS

USR-PLUS vrea alianţă doar cu PNL, Solomon îi ironizează,...

USR-PLUS vrea alianţă doar cu PNL la Consiliul Local, Solomon îi ironizează, liberalii tac. Care vor fi viceprimarii Craiovei?

Covid 19 reduce numărul locurilor în căminele studenţeşti din...

Covid 19 reduce numărul locurilor în căminele studenţeşti din Craiova

De ce s-a oprit asfaltarea în Craiova?

Asfaltarea în Craiova. Elanul cu care administraţia locală craioveană a pornit să asfalteze străzile din oraş, înaintea alegerilor locale, a pălit. Utilajele...

Covid 19 închide și Colegiul ”Carol I” din Craiova

Covid 19 închide și Colegiul ”Carol I” din Craiova

Plăți auto doar online, în Dolj

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 01.10.2020, plățile aferente operațiunilor de înmatriculare și...

Patru ofițeri superiori MApN din Craiova și-au recunoscut vinovația...

Fostul comandant al U.M. 02517 Craiova, fostul său locțiitor, șeful Biroului de dirigenție lucrări, fosta contabilă și dirigintele de șantier îşi recunosc...