18.6 C
Craiova
marți, 28 septembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalCăminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni nu se închide

Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni nu se închide

În urma comunicării Hotărârii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Râmnicu Vâlcea prin care s-a dispus suspendarea parţială şi temporară a activităţii Căminului pentru Persoane Vârstnice (CPV) din Ostroveni o parte însemnată dintre aparţinătorii seniorilor aflaţi în grija CPV au declarat că nu au posibilitatea fizică de a-i prelua, Mulţi au motivat fie că se află în afara ţării, fie ca urmare a restricţiilor de mobilitate impuse la nivel naţional. Toţi au spus că doresc ca rudele lor să fie îngrijite, în continuare, în Cămin. Decizia era motivată de dorinţa de a proteja un grup extrem de vulnerabil, ca vârstă şi ca boli preexistente în faţa epidemiei de coronavirus.

În aceste condiţii, la nivelul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea s-a dispus menţinerea în Cămin a acestor vârstnici. Aparţinătorii trebuie să semneze o declaraţie pe proprie răspundere conform căreia îşi asumă această decizie, precum şi orice consecinţe derivate din aceasta.

În paralel, personalul medical şi administrativ al Centrului pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni şi-a înăsprit protocoalele de lucru şi şi-a crescut nivelul de protecţie, astfel încât posibilitatea de contaminare să fie cât mai redusă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bancul zilei

O blondă s-a aventurat pe străzile oraşului curând după...

ȘTIRI GdS