13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMihai Ţigaret, micul pianist care a obţinut Golden Buzz la "Românii au talent" este din Vâlcea

Mihai Ţigaret, micul pianist care a obţinut Golden Buzz la „Românii au talent” este din Vâlcea

Este din Vâlcea şi este este văzut ca unul dintre copiii minune ai muzicii simfonice. Presă l-a numit „micuțul Clayderman”. Mihai Ţigaret are 13 ani şi a obţinut vineri, la „Românii au talent” cel de-al șaselea Golden Buzz al sezonului.

La 13 ani, Mihai Țigaret, originar din Vâlcea, este văzut ca unul dintre copiii minune ai muzicii simfonice. Presă l-a numit „micuțul Clayderman”. De când cântă la pian, nu se visează decât un mare pianist. Este vorbăreț, deschis și îi place la nebunie să fie pe scenă.

Este elev al Școlii Gimnaziale WALDORF, structură a Liceului Tehnologic Forestier din Râmnicu Vâlcea. Este și elev al profesoarei Mihaela Manafu de la Liceul de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea. Ia, de doi ani, și cursuri cu un profesor universitar de muzică din București. La vârsta de nouă ani, pentru că îi plăcea muzica, Mihai a încercat să cânte pe o pianină de jucărie. După puțin timp a contactat un profesor de pian pentru a învăța pianul în stil profesionist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS