Acasă Local Bărbat reţinut pentru nerespectarea ordinului de protecţie

Bărbat reţinut pentru nerespectarea ordinului de protecţie

-

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliției Rurală Lăpușata au fost sesizați, ieri, prin apel direct, de către o femeie de 65 de ani, din comuna Lădești, cu privire la faptul că, fiul ei a pătruns în locuința sa, cu toate că împotriva acestuia este în vigoare un ordin de protecție.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, în locuință fiind identificat fiul apelantei, un bărbat de 41 de ani, care se afla într-o stare vădită de ebrietate.

Polițiștii au procedat imediat la imobilizarea, încătușarea și conducerea bărbatului la sediul poliției.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Vâlcea, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru încălcarea a obligațiilor impuse prin ordinul de protecție, iar în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centru de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Spitalul Gerota din Bucureşti a ieşit din carantină

La nivelul spitalului Gerota, aparținând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activități de dezinfecție și igienizare, iar în acest moment carantină a...